miércoles, 30 de abril de 2008

IRON MAN - the movie


Avuí s'estrena la pel·lícula dedicada al Venjador daurat.
Espero que sigui un "blockbuster" dels bons, que ja tocava...vaja dos mesos de sequera de cinema "palomitero".

I després de veure Transformers, ja no tinc dubtes del que puguin fer amb el "Cabeza de Lata" (Ben Grimm dixit). L'armadura re-dissenyada per Adi Granov és una de les encarnacions més xules del personatge.

El personatge no és dels meus favorits de la Marvel i arrel dels fets que transcorren durant la pasada saga "Civil War" encara ha caigut més avall -ojo! als que no l'hagueu llegit...SPOILER al CANTO (díficil després que els medis ens el colessin)- Jolín, per culpa seva es carreguen al grandíssim Steve Rogers o Capitan America (peli ja!! que la que ronda por ai, dels 90's té tela)

Donçs el que deia, no és dels meus favorits, ja que mai he sentit simpatia pels pobrets nens rics que s'inventen o compren quatre "catxarros" i se'n van a fer el super-heroi. Es veurà el seu problema amb la beguda? R.Downey Jr. estarà a l'altura?

En fi, compreu-vos una Coca-Cola gran, crispetes, i acomodeu-vos a la butaca i a xalar, que és una peli.

PD. A qui pugui interessar sobretot els que l'aneu a veure;
Encara que hi veieu fantasmades, coses impossibles, i xifladures variades i inimaginables, penseu que és una pel·lícula basada en un còmic, es a dir, imaginació i fantasia a dojo, per tant: La vostra opinió dita en veu alta i els vostres -si anda!- o -vaia fantasmada!-, mentre transcorre el film, no li importa una puta merda a ningú. Consell; calleu i a la sortida amb els amics feu els comentaris que us surtin del nap.

PD2. Per Bacalutis, Nengs, Piyulis, Xulo-tunings i derivats;
No hi aneu.

Au a cuidar-se!

martes, 29 de abril de 2008

Papel y Plástico de Oscar Lombana



Companys, aquesta tarda hem estat xalant com a energúmens a costra del llibre que ens ha arribat a la tenda.
Els que heu nascut entre el 71 i el ....79 us retrobareu dient -uuuooo això ho tenia jo!- o -Aquesta sèrie era la canyaaaa!!-

Seguint la moda nostalgica ( que d'altra banda no té res de dolenta, sota la meva opinió) dels famosets e-mails multi-adress de fa uns anyets, on un viu escriptor ens arrancava no una ni dues, sinó mil somrriures amb records i situacions de la infantesa 80'era, ens arriba "Papel y Plástico".

La portada amb un "click" de FAMOBIL ( si, primer eren de FAMOBIL, no de Playmobil) ja és tota una declaració de principis.
I al obrir-lo ja és un no parar; Comando G, els burmar-flash (o polins), Autocross, Galactica, Tarzan, els bucaneros, les manos-locas, "con ocho basta", el Porsche 928 de Rico, els soldats de Montaplex.....etc.

I els comentaris oportuns sobre les joguines, sèries, còmics, programes de TV, revistes, xapes, llaminadures i de més, ens fan recordar més de mil anècdotes relacionades i/o derivades.

Jo sincerament, crec que som la millor collita de totes les generacions, clar, cadascuna deu tenir lo seu. Però només cal veure les generacions actuals.

Sincerament; valoreu si la nostra no és la millor!!! Per l'amor de Deu, si ens entreteniem amb cada parida que ara fa vergonya alièna....

Tiny, Tio, Jason, Mark, y Princesa lucharan, Ave Fenix a volar, la batalla van a ganar!!!!