sábado, 5 de julio de 2008

El camí recte

Avuí és una d'aquelles entrades per desfogar-me simplement.
De que serveix ser bona persona, respectar les coses i a la gent, fer el que creus just i acatar totes les normes, viure sense fotre't amb ningú i amb un grau de civisme i proteccionisme elevat?

Us ho dic jo. No serveix d'una PUTA MERDA.
Circular amb cotxe/moto com cal, aparcar on toca, respectar els passos de vianants, mantenir una actitud correcte... o traslladat a l'educació en general. Llençar les escombraries al seu lloc, respectar als veins. En el putu poble aquest això és impossible.

Un no va per la vida buscant problemes però sembla ser que els problemes venen a un com les mosques a la merda. I més ara a l'estiu, que sembla que s'activin els "mode: GARRULO". Aplicable a totes les edats esclar. No penseu que cauré en el tòpic de que "els joves ja se sap".

Exemple 1er.
Un carrer amb papereres i contenidors.
Nens amb papes caminant amb dos cotxes de joguina embalats a les seves caixes. Els nens van obrint els cotxes tot caminant. Quan han aconseguit desfer-se de l'embalatge li pregunten al pare (entre 45-50 anys) que on ho llencen, han passat per davant de dues papereres i ara contenidors. Un pensa -calla que ho llençarà al contenidor- donçs més ample que un pa de quilo, el pare va i ho llença a terra. Bon exemple senyor. Clar que, que esperar d'una familia ataviats amb samarretes de la selecció de Nord Àfrica (ups! perdò) d'Espanya, els nens i el pare i la mare una que que lluia l'ilustrat eslogan de "Los españoles primero"...

Exemple 2on.

Servidor va amb moto per el passeig d'aquest poble que amb el temps, i si no ho veureu, es convertirà en una cort de porcs, garrulos i "quillacos". Arriba a un lloc reservat exclussivament a motos, aparca i es disposa a posar el "candau" quan es para un cotxe i un moro em diu amb una veu una mica alta i fora de tò que -no has visto que voy a aparcar?- Servidor li contesta normalment que aquell és un espai reservat per motos, i que si no ha vist el senyal que així ho expressa. El beneit aquest (deixant de banda que fos un moro, ja ha passat amb espanyols i demés espècies) surt del cotxe en plan flipat, i servidor li repeteix que aquell és un espai per l'aparcament reservat a motocicletes, i servidor alça una mica més el tò i adopta posició defensiva. Llavors el "tolai" fa un somriure i diu -venga es que no encuentro parking, dejame aparcar- Servidor ja comença a estar fart, i li repeteix que no amb lo que el mongolo, entra al cotxe i comença a aparcar allí! Donçs deixo la moto i miro que no la toqui, perquè sino li foto el puny fins a l'estomac. Surt del cotxe i diu -ves como cabíamos los dos?- I? subdesenvolupat de merda? (repeteixo, això NO VA DE RACISME, va de CIVISME i bona conducta). Li vaig dir que si passava la poli (jjasjsajsajsajsajasjsajsajsajsajsasajsajsaj la poli d'aquest poble? jsajsajsasajsajsajsajsajsajsajsajsajasjsajsa) li fotrien una multa, que em va sembla que li va suar la polla si li fotien dues o tres multes.

A ran d'aquest fet em fa gràcia la poli d'aquí. A veïns de tota la vida, que saben que es comporten correctament i no duran problemes els hi foten multes per aparcar 10 minuts a la borera per descarregar la compra, o els criden l'atenció en plan perdonavides...venga va! quins collons. Fan anar a l'ajuntament cada any a per un adhesiu que hi diu "Vehicle Autoritzat" per no sé que de poder aparcar i resulta que aparca qui li dona la puta gana i allà on li peta.

Exemple 3er.
Aquest és curtet.
A les afores del poble hi ha una deixalleria. Perquè anar a llençar el que no es pot llençar als contenidors quan ho pots llençar als contenidors o fora d'ells o a sobre la borera mateix sense haver de moure't gaire?

Exermple 4rt.
Servidor surt un dia per la nit de casa dels sogres amb el cotxe acompanyat per la seva dona. Veiem com un fill de puta flipat i/o fins al cul d'"speed" puja pel carrer amb un cotxe juntament amb 3 ocupants més a una vel·locitat esfereidora. Bé un cop ha passat, ens incorporem al carrer i veiem pel retrovisor que el flipat aquest baixa altre cop a la mateixa vel·locitat i fot la gran frenada darrera nostre. Es col·loca al costat nostre, per la dreta, i es queda mirant fixament al vostre narrador preferit. Baixo la finestra i li dic que si vol alguna cosa. I em salta que si no l'havia vist, que això que he fet (jo) està prohibit (!!!?), i li dic per evitar problemes (sense la meva dona al costat, no hauria acabat la cosa de la mateixa manera) que no l'he vist venir, i el tio en plan "avuí vale i et perdono l'existència" fa un gest despectiu i es col·loca just darrera nostre. Semàfor en verd i anem cap a l'únic lloc on es pot trobar aparcament (per vehicles autoritzats jsajsajsajsasjasajsaj) relativament a prop de casa. Doncs el tontolava ens comença a seguir fins l'aparcament i quan baixem del cotxe agafa i se'nva. "Pués vale" pallasso ja saps on deixo el cotxe.
L'altre dia mel vaig creuar pel carrer i em va fer una rialla de "borderline" del pal "te meto cuando quiera" (que encara està per veure) i ja està. "PUTU RETARDED".

Exemple 5é;
No crec que fos una idea descabellada fer circular un parell o tres patrulles de policia urbana i/o G.Civil pel passeig a torns. Sé que és impossible cobrir-ho tot. Sé que és molt sacrificat caminar pel passeig (uf! treballar de veritat ja deu ser la polla de cansat). Així ens evitarem alguna desgràcia que segur ha passat i no hem vist i més segur encara passarà. El passeig és lo millor. Acceleracions impossibles i frenades en dos metres, que algun dia creuarà algun crio i ja la tindrem, llavors que? Tots a plorar no? Ah! i qui vulgui algun porret o pastilleta només ha de passar pel tram més al sud i demanar tanda.
Si quitxalla, si, així estem. Visca el poble, deixem que ens el fotin fet una merda.

Conclusions:
Jo seguiré fent el mateix camí que faig. Aparcaré on toqui, circularé a la vel·locitat que toqui, respectaré als veïns, seré com fins ara.
La única cosa que cambiaré de la meva manera de ser, serà la resposta en moments com aquests. JAJAJAJAJAJA llavors segur seguríssim que s'aplica la puta llei de murphy i per fotre quatre mastegots acabaré pringant jo i pagant alguna multa o detingut.

Conclusió 2:
Hi ha grups de gent, o sectors de la població o com vulgueu dir-ho, que no estan prou evolucionats com per viure en una societat. Dona la puta casualitat que els dos principals grups que trobo jo al dia a dia són de fora. Castellans i moros que tot i viure aquí, molts néixer aquí, treballar aquí, es caguen en Catalunya, en els catalans i en la gent normal. Ei! si tanta tirria ens teniu aneu a viure a Espanya qu estarem més tranquils i viurem més anys.

Que gaudiu de l'estiu jajajajajaj!