martes, 29 de abril de 2008

Papel y Plástico de Oscar Lombana



Companys, aquesta tarda hem estat xalant com a energúmens a costra del llibre que ens ha arribat a la tenda.
Els que heu nascut entre el 71 i el ....79 us retrobareu dient -uuuooo això ho tenia jo!- o -Aquesta sèrie era la canyaaaa!!-

Seguint la moda nostalgica ( que d'altra banda no té res de dolenta, sota la meva opinió) dels famosets e-mails multi-adress de fa uns anyets, on un viu escriptor ens arrancava no una ni dues, sinó mil somrriures amb records i situacions de la infantesa 80'era, ens arriba "Papel y Plástico".

La portada amb un "click" de FAMOBIL ( si, primer eren de FAMOBIL, no de Playmobil) ja és tota una declaració de principis.
I al obrir-lo ja és un no parar; Comando G, els burmar-flash (o polins), Autocross, Galactica, Tarzan, els bucaneros, les manos-locas, "con ocho basta", el Porsche 928 de Rico, els soldats de Montaplex.....etc.

I els comentaris oportuns sobre les joguines, sèries, còmics, programes de TV, revistes, xapes, llaminadures i de més, ens fan recordar més de mil anècdotes relacionades i/o derivades.

Jo sincerament, crec que som la millor collita de totes les generacions, clar, cadascuna deu tenir lo seu. Però només cal veure les generacions actuals.

Sincerament; valoreu si la nostra no és la millor!!! Per l'amor de Deu, si ens entreteniem amb cada parida que ara fa vergonya alièna....

Tiny, Tio, Jason, Mark, y Princesa lucharan, Ave Fenix a volar, la batalla van a ganar!!!!

1 comentario:

Unknown dijo...

me n´alegro que hagueu xalat tant.
L´oscar estarà content de saber-ho.
Jo també crec que la collita dels 70s és la millor
Mireia